Atât l-a dus capul! Ca să nu mai spargă semințe pe pârtie, un cocalar stă toată ziua cu un dildo în gură

Dacă unii românii încearcă să renunțe la fumat sau la băutură, la unii cocalari obiectivele stau puțin diferit. O arată cazul unui cocalar bucureștean, care și-a propus un demers de-a dreptul prometeic, echivalentul unei urcări a Everestului în șlapi și bermude: să renunțe să mai spargă semințe când merge pe pârtiile de schi ca să se sprijine de BMW-ul cu care a urcat până sus.

Așa că acum cocalarul bucureștean stă pe pârtie cu un dildo în gură, la care suge de zor de dimineața până seara. ”Ideea mi-a venit după ce am găsit un obiect misterios în poșeta prietenei mele, care are o formă pretabilă băgatului în gură. Habar n-am ce e și la ce folosește în mod obișnuit, dar pot să jur că pare construit pentru așa ceva, să-l bagi în gură ca să nu mai spargi semințe pe pârtie. Îmi place la nebunie!”, exultă cocalarul.

El a adăugat, extrem de mândru, că a devenit un exemplu pentru prințesa sa, care pare că vrea și ea să renunțe la spartul semințelor pe pârtie. ”După ce i-am luat obiectul din poșetă, și-a comandat imediat altul identic”, spune cocalarul. ”Pentru mine e clar, vrea și ea să și-l bage în gură, exact ca mine, nu să mai spargă semințe pe pârtie. Mă bucur sincer că sunt un exemplu pentru ea.”

Scris de Ef
9 decembrie 2017 12:12
Citește mai mult despre: cocalar dildo seminte

Alte articole

Vezi mai mult