Ateii sunt fericiţi! A apărut Agheasma Zero: Acelaşi gust de apă, zero sfinţenie

Ateii pasionaţi de gustul de agheasmă jubilează, după ce Patriarhia a lansat pe piaţă prima Agheasmă Zero, cu acelaşi gust de apă plată, dar fără riscurile asociate operaţiunii de sfinţire.

„Am gustat-o deja şi nu am sesizat diferenţa, poţi să juri că e agheasmă normală. Voi alege Agheasma Zero pentru că pur şi simplu nu mai stau cu frica de a mă converti subit la cine ştie ce superstiţie”, declară Ioana Popa, corporatistă din Bucureşti.

Corporatista susţine că s-a întors recent din vacanţa petrecută în străinătate şi e bucuroasă că unele lucruri se mai şi schimbă în ţară.

Ateii se plângeau că apa sfinţită normală îi ardea uneori pe gât şi le provoca inclusiv balonări, nemulţumirile lor fiind înţelese de Patriarhie.

„Ateii care consumă Agheasma Zero scapă de riscul vindecărilor miraculoase, însă se pot bucura de avantajele clasice ale agheasmei. De exemplu, şpriţul cu agheasmă nu produce mahmureală şi ştim cât de important e alcoolul pentru atei”, susţine Patriarhul Daniel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult