Alertă maximă la o sală de fitness din Capitală! O mână criminală, având poate legături cu Statul Islamic, a amplasat o ciocolată în vestiarul femeilor, unde era să se producă o catastrofă. Ciocolata a fost descoperită de personalul de la curățenie și a fost dezamorsată imediat.bataie_in_vestiar.jpg

”Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă ieșeau fetele de la ora de Zumba și dădeau peste ciocolată în vestiar. Ar fi fost un măcel. S-ar fi păruit, s-ar fi desfigurat, și-ar fi spus una alteia că i se văd aripioarele când fac stretching și multe alte lucruri periculoase”, explică Decebal Popescu, expert în război psihologic și parapsihologic.

Ca să evite încăierările, personalul sălii de fitness a consumat preventiv toată ciocolata. Cineva sugerase să întrebe a cui este, dar s-a considerat că e un demers inutil: ”Nicio femeie de la sală nu ar fi recunoscut public că e ciocolata ei, pentru că acolo femeile mint că ele nu consumă dulciuri și nici alte alimente care îngrașă”, spune Decebal Popescu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Saturday, 02.03.2019 11:05 Monden

National Cinematografic