Atentat putinist în Bihor? Şeful unui important cazan de ţuică a căzut din căruţă

Nu doar oligarhii şi dizidenţii ruşi au parte de accidente suspecte în ultima perioadă! O posibilă tentativă de asasinat în stil FSB a avut loc ieri într-o comună din Bihor, stârnind îngrijorare privind posibile activităţi ale serviciilor secrete ruse pe teritoriul României.

„Surse din cadrul birtului din comuna Cococi, judeţul Bihor, au semnalat ieri că nea Marcel a căzut din căruţă”, explică poliţistul rural Iancu Zălăuan. „Cât pe-aci să-şi spargă capul, dar din fericire a nimerit într-o tufă de pe marginea drumului şi doar s-a zgâriat un pic. Conform martorilor, nu mai era nimeni cu el în căruţă, dar nu putem exclude nicio posibilitate. Poate a fost împins cu drona?”

O cădere din căruţă în sezonul prunelor n-ar fi ceva neobişnuit, dar nea Marcel e şeful celui de-al doilea cazan de ţuică din judeţ, atât ca volum cât şi ca calitate a ţuicii. „Cineva i-a pus gând rău lui nea Marcel, poate chiar Putin şi apropiaţii săi, care vor să ne facă mai puţin independenţi energetic”, şi-au dat cu părere sătenii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
13 septembrie 2022 15:40
Citește mai mult despre: Putin rusia tuica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult