Atenţie, bărbaţi! De luni trecem la prepuţul de iarnă

Milioane de bărbaţi din întreaga ţară se îngrămădesc la service-uri pentru a-şi monta prepuţurile de iarnă, obligatorii de pe 7 decembrie pe tot teritoriul ţării. Profitând de ocazie, chirurgii şi depozitele de prepuţuri şi-au umflat tarifele, unii specialişti cerând chiar şi 100 de lei pentru o simplă schimbare de prepuţ.

„Asta e, dacă n-am schimbat prepuţul la timp, plătesc”, spune Marcel, 42 de ani, din Brăila. „Şi dacă te opresc ăştia în trafic dup-aia şi te prind cu prepuţul de vară, ai cam belit-o, iei o amendă de te ustură. Unii preferă prepuţurile all-season, dar eu zic că nu-s bune de nimic, nici doi ani de zile nu ţin.”

„Important e să fie prepuţuri bune, nu de-astea chinezeşti. Eu mi-am pus o dată unul mai ieftin, după câteva săptămâni mi-a explodat pe autostradă”, adaugă Eugen, 29 de ani, din Deva.

Lipsa prepuţului de iarnă poate provoca accidente grave, avertizează experţii, mai ales dacă ţi se strică şliţul la salopeta de schi şi intră frigul fix când cobori în viteză pe pârtie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
4 decembrie 2020 14:58
Citește mai mult despre: frig iarna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult