Atenţie, bărbaţi! Unui bucureştean i-a crescut vagin după ce a băut bere cu fructe

Dramă teribilă pentru Robert Acrişor, un bucureştean de 25 de ani. Gestul său absolut nesăbuit, de a bea bere cu fructe – dacă putem să-i spunem bere acestei anomalii a naturii –, i-a adus o binemeritată pedeapsă divină: în loc de penis are acum vagin. „Dumnezeu e sus şi vede!”, a comentat un fost amic al lui Robert.

„Am băut două beri cu aromă de fructe – de zmeură sau aşa ceva, mai ţin minte doar că avea o culoare roşiatică –, m-am dus la baie şi, surpriză: penisul îmi căzuse, iar în locul lui mi-a apărut un vagin”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Robert Acrişor. „Mai eram şi la pisoar, vă daţi seama cum m-am simţit în acel moment. Iar acum mi-a dispărut şi puţinul păr de pe piept, mă aştept să-mi crească sâni din moment în moment.”

Producătorul berii se spală pe mâini şi spune că întreaga vină îi aparţine lui Robert Acrişor. „Berea asta este doar pentru femei, noi nu am testat niciodată efectele ei asupra bărbaţilor. Pentru că, să fim serioşi, cine s-ar fi gândit că un bărbat ar fi în stare să bea o astfel de mizerie?!”, s-a întrebat, retoric, managerul firmei care produce berea cu fructe.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 iulie 2013 22:07
Citește mai mult despre: bere

Alte articole

Vezi mai mult