Stai în Bucureşti şi abia aştepţi să vină Moşul cu cadourile? Ai face bine să pregăteşti o plasă! După ultimele experienţe în capitala României, Moş Crăciun a declarat că anul acesta n-o să mai piardă timp căutând un loc de parcare, ci ne va arunca din zbor toate darurile.

mosul_arunca_pachete.jpg
"Anul trecut, copiii din Australia şi-au primit cadourile abia pe 27 decembrie, fiindcă am stat o noapte şi o zi deasupra Bucureştiului, ca fraierul. Când am reuşit până la urmă să găsesc un loc şi am livrat cadourile, la plecare mi-am găsit sania zgâriată şi ştergătoarele ridicate", recunoaşte Moşul. "Mai bine facem aşa: la miezul nopţii urcaţi voi pe acoperiş, iar eu vă paraşutez pachetele din mers. Aşa câştigăm o grămadă de timp şi nu rămâne nimeni fără cadou de Crăciun."

Pentru a evita situaţiile neplăcute, bucureştenii care şi-au dorit vaze, farfurii sau alte obiecte casante mai au o zi să îi scrie Moşului pentru un cadou mai robust.

"Încă ceva: curăţaţi-vă naibii hornurile. Eu nu mai intru acolo, dar cine ştie, poate aveţi şi voi alţi musafiri", a adăugat Moşul în comunicatul său către bucureşteni.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Saturday, 23.12.2017 15:36 Monden

National Cinematografic