Atenţie, bucureşteni! Anul ăsta, Moşul ne va arunca din zbor cadourile, că n-are unde să parcheze

Stai în Bucureşti şi abia aştepţi să vină Moşul cu cadourile? Ai face bine să pregăteşti o plasă! După ultimele experienţe în capitala României, Moş Crăciun a declarat că anul acesta n-o să mai piardă timp căutând un loc de parcare, ci ne va arunca din zbor toate darurile.

„Anul trecut, copiii din Australia şi-au primit cadourile abia pe 27 decembrie, fiindcă am stat o noapte şi o zi deasupra Bucureştiului, ca fraierul. Când am reuşit până la urmă să găsesc un loc şi am livrat cadourile, la plecare mi-am găsit sania zgâriată şi ştergătoarele ridicate”, recunoaşte Moşul. „Mai bine facem aşa: la miezul nopţii urcaţi voi pe acoperiş, iar eu vă paraşutez pachetele din mers. Aşa câştigăm o grămadă de timp şi nu rămâne nimeni fără cadou de Crăciun.”

Pentru a evita situaţiile neplăcute, bucureştenii care şi-au dorit vaze, farfurii sau alte obiecte casante mai au o zi să îi scrie Moşului pentru un cadou mai robust.

„Încă ceva: curăţaţi-vă naibii hornurile. Eu nu mai intru acolo, dar cine ştie, poate aveţi şi voi alţi musafiri”, a adăugat Moşul în comunicatul său către bucureşteni.

Scris de Vasile
23 decembrie 2017 13:12
Citește mai mult despre: Bucuresti cadouri mos craciun parcare sanie

Alte articole

Vezi mai mult