Atentie, bucureşteni! Mircea Badea a evadat şi sare să dea limbi în cur pe stradă celor neatenţi

Poliţia Capitalei a instituit starea de urgenţă şi îi aţenţionează pe cetăţeni privind pericolul de a fi atacaţi cu limbi în cur de către temutul Mircea Badea, cunoscut pe reţelele sociale şi ca “Lupul Albastru 1”. Potrivit martorilor, Badea a evadat din sediul Antena 3 şi a ajuns în stradă, unde a început să atace la întâmplare, fără milă, vârându-le cetăţenilor limba în anus. Mai multe victime au ajuns la spital în stare de şoc.

Autorităţile explică procedeul lui Badea: „Aşteaptă aparent cuminte, pe trotuar, acostează victimele şi le spune: ‘Bună ziua, sunt Lupul Albastru’, apoi sare brusc cu limba în şezutul lor.”

„Ce să fac, mamaie?! Mi-a zis că e Lupul Albastru 1, şi eu nu prea aud bine. Am crezut că s-a schimbat staţia la tramvaiul 1. Cum m-am întors cu spatele, a sărit şi mi-a strecurat limba între gogoşari!”, a declarat o bătrână, cu lacrimi in ochi.

Uimitor, mai mulţi jandarmi şi hingheri au refuzat să intervina. Aceştia au recunoscut că le e teamă să se apropie de Badea: „Muşcături, bâte, pumni şi pietre in cap. Dar limbi?! Pot să vin acasă beat, bătut, dar nu lins în dos! Nu mă mai primeşte nevasta, mă fac de râs în bloc… Eu nu vânez aşa ceva!” a declarat un reprezentant al Jandarmeriei, îndesându-şi preventiv casca în turul pantalonilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Mihai
27 februarie 2014 14:02

Alte articole

Vezi mai mult