Presiunile ANAF la adresa mirilor continuă. După ce i-au somat să spună cât au plătit pentru fotograf sau pentru flori și restaurant, Fiscul amenință că va trimite la nuntă niște angajați care vor fura mireasa și vor pune poprire pe ea, până li se plătește un impozit, sau măcar TVA-ul pe dar.

anaf_furat_mireasa.jpg
Există deja un precedent foarte periculos. În Mizil, la o nuntă au venit toți angajații de la ANAF-ul din localitate, peste 500 de persoane, care au mâncat ca lăcustele, au băut și au plecat fără să dea darul. ”Ce era să le facem?”, spune socrul mare. ”Să chemăm jandarmii, să ne mai vină 200 de bugetari lacomi și incompetenți la nuntă?”.

Partea cea mai nasoală când îți fură ANAF-ul mireasa e că nu poți să plătești prin Ghișeul.ro. Trebuie să mergi la sediul de care aparține nașul mare, să stai la câteva ghișee, să iei o înștiințare, cu care mergi la Trezorerie și plătești cât au cerut, plus o sticlă-două de whisky.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 19.10.2018 13:01 Monden

National Cinematografic