Atenție, elevi! În birturi, absențele se pun tot de la ora 8, nu de la 9:30, ca în școli

Încă o măsură complet inutilă a Gabrielei Firea! Deşi elevii nu vor primi absenţe dacă întârzie până la 9 şi jumătate, traficul din Bucureşti nu va fi deloc uşurat. Motivul e simplu: barurile, cluburile, tavernele, speluncile, birturile şi depozitele de băuturi spirtoase de lângă şcoli vor pune absenţe ca de obicei, de la 8 dimineaţa.

„În afară de câţiva tocilari, care vor veni la şcoală de la 8, ca de obicei, majoritatea elevilor noştri vor veni la bodegă de la 8, ca de obicei”, mărturiseşte Decebal Popescu, directorul unui liceu bucureştean de prestigiu. „Noi i-am fi sfătuit să se drojdească mai degrabă într-un parc din apropierea casei, dar nu putem să instigăm la chiul. Doar Primăria are această putere.”

„Chiar dacă nu ne mai lasă să fumăm înăuntru, ne prezentăm cu sfinţenie la bar în fiecare dimineaţă. N-avem încotro. Sunt mult mai stricţi aici decât la şcoală”, a şoptit un tânăr, îndreptându-se spre cârciumă cu ghiozdanul plin şi privirea resemnată.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
16 ianuarie 2017 14:37
Citește mai mult despre: birt Bucuresti carciuma chiul gabi firea scoala zapada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult