Deși e avantajos să piratezi filme de pe internet, această activitate presupune și o serie de riscuri greu de imaginat. Este și cazul milioanelor de români care s-au uitat la o filmare de la o nuntă din Vaslui crezând că este vorba de un episod din popularul serial „Game of Thrones”.

nunta_vaslui_topor.jpg
„Erau toate personajele acolo: cel puțin un pitic alcoolic, incest cât cuprinde, un om care căra pe un altul în spate de la o masă la alta, un tip cu fața deformată, și foarte multe înjunghieri, topoare în cap și sulițe în coaste. În fundal se auzeau lătrături de-ți țiuiau urechile iar cel puțin jumătate din personaje scoteau flăcări pe gură. Pe la finalul episodului au început să cadă pe capete, mi-am dat seama imediat că băutura e otrăvită”, a povestit un cinfil subiectul episodului.

Filmarea pare extrem de autentică, în afară de un trening care apare câteva secunde, restul personajelor sunt îmbrăcate în zdrențe. Din când în când apar și zombi care vin de la vecernie și se îndreaptă amenințător spre personajele principale ale povestirii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 12.05.2015 03:12 Monden

National Cinematografic