Atenție! Filmarea unei nunți din Vaslui circulă pe internet drept episodul 6 din Game of Thrones

Deși e avantajos să piratezi filme de pe internet, această activitate presupune și o serie de riscuri greu de imaginat. Este și cazul milioanelor de români care s-au uitat la o filmare de la o nuntă din Vaslui crezând că este vorba de un episod din popularul serial „Game of Thrones”.

„Erau toate personajele acolo: cel puțin un pitic alcoolic, incest cât cuprinde, un om care căra pe un altul în spate de la o masă la alta, un tip cu fața deformată, și foarte multe înjunghieri, topoare în cap și sulițe în coaste. În fundal se auzeau lătrături de-ți țiuiau urechile iar cel puțin jumătate din personaje scoteau flăcări pe gură. Pe la finalul episodului au început să cadă pe capete, mi-am dat seama imediat că băutura e otrăvită”, a povestit un cinfil subiectul episodului.

Filmarea pare extrem de autentică, în afară de un trening care apare câteva secunde, restul personajelor sunt îmbrăcate în zdrențe. Din când în când apar și zombi care vin de la vecernie și se îndreaptă amenințător spre personajele principale ale povestirii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 mai 2015 01:05

Alte articole

Vezi mai mult