Atenţie! În București umblă un escroc care se dă jurnalist şi cere bani ca să-şi facă televiziune

Câteva sute de români au căzut deja victimă acestui escroc, dându-i bani, fără să știe că este vorba de o schemă veche de câțiva ani buni, numită Nașul TV, după escrocheria făcută de cunoscutul impostor Radu Moraru care a cerut bani la fraieri pentru a-și deschide o așa zisă televiziune. Ce e mai grav este că escrocul care activează acum pe Facebook pare și un pic țigan. 

Reprezentanții poliției avertizează este instabil psihic și are o formă de schizofrenie paranoidă. „De-a lungul timpului a pretins că este ofițer acorperit SIE, participant la preselecția Eurovision sau prieten la cataramă cu fostul președinte Traian Băsescu”, a precizat un reprezentant al poliției Capitalei. Oamenii legii spun că bucureștenii ar trebui să reclame la cea mai apropiată secție de poliție de fiecare dată când aud de acest om și că nu trebuie, sub nici o formă, să-i dea vreun ban. 

Pe de altă parte, în lumea escrocilor acesta este destul de apreciat. „E genul de om care l-a prostit până și pe Vântu să-i dea bani pentru un fel de emisiune în care se prefăcea că e ziarist. Când poți să-l escrochezi pe escrocul principal al țării nu ai cum să fii altceva decât un artist. Dar, știți cum se zice, în România se naște un telespectator la fiecare secundă”, a declarat unul din apropiații acestuia. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 mai 2015 16:55
Citește mai mult despre: escroc Robert Turcescu televiziune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult