Falsificatorii devin din ce în ce mai inventivi! Dacă whisky-urile contrafăcute şi parfumurile “clonate” umpleau tarabele în urmă cu câţiva ani, iarna aceasta cea mai mare problemă o reprezintă cozonacii falşi. Potrivit specialiştilor, aceştia sunt realizaţi dintr-un fel de chec, fiind uşor de recunoscut pentru că sunt comestibili şi la 24 de ore după ce au fost scoşi din cuptor.

Romanii_isi_iau_cozonaci_artificiali_de_Sarbatori.jpg
“Un cozonac tradiţional e foarte bun când e proaspăt, dar după 24 de ore se transformă într-un fel de cărămidă. Asta e garanţia autenticităţii”, explică Mihai Burlan, cofetar. “Acum, însă, pe toate drumurile au început să apară aşa-zişii ‘cozonaci pentru poimâine’, care sunt orice, dar nu cozonaci, pentru că îi poţi mânca şi poimâine. O blasfemie!”

“Priviţi ce captură, 10.000 de cozonaci falşi ascunşi în pachete de cocaină!”, ne arată Aurel Huhuleţ, poliţist de frontieră. “N-o să vă vină să credeţi, dar au stat trei zile în TIR-ul ăsta şi încă nu poţi să spargi nuci cu ei.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 31.12.2018 00:45 Monden

National Cinematografic