Falsificatorii devin din ce în ce mai inventivi! Dacă whisky-urile contrafăcute şi parfumurile “clonate” umpleau tarabele în urmă cu câţiva ani, iarna aceasta cea mai mare problemă o reprezintă cozonacii falşi. Potrivit specialiştilor, aceştia sunt realizaţi dintr-un fel de chec, fiind uşor de recunoscut pentru că sunt comestibili şi la 24 de ore după ce au fost scoşi din cuptor.

Romanii_isi_iau_cozonaci_artificiali_de_Sarbatori.jpg
“Un cozonac tradiţional e foarte bun când e proaspăt, dar după 24 de ore se transformă într-un fel de cărămidă. Asta e garanţia autenticităţii”, explică Mihai Burlan, cofetar. “Acum, însă, pe toate drumurile au început să apară aşa-zişii ‘cozonaci pentru poimâine’, care sunt orice, dar nu cozonaci, pentru că îi poţi mânca şi poimâine. O blasfemie!”

“Priviţi ce captură, 10.000 de cozonaci falşi ascunşi în pachete de cocaină!”, ne arată Aurel Huhuleţ, poliţist de frontieră. “N-o să vă vină să credeţi, dar au stat trei zile în TIR-ul ăsta şi încă nu poţi să spargi nuci cu ei.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 31.12.2018 02:45 Monden

National Cinematografic