Tot mai mulţi administratori de bloc se plâng de aşa-numitul efect Feteşti! Proaspăt sosiţi de la mare, mulţi români le trimit SMS-uri cu textul “Am plătit întreţinerea!”, sperând ca acest gest să fie luat în considerare drept plată prin SMS.

administrator_sms.jpg
“Mulţi români caută soluţii creative pentru a scăpa de obligaţiile administratoriceşti”, spune nea Vasile, administrator. “Pe asta cu ‘plata prin SMS’ au învăţat-o de la podul peste Dunăre. Ne dau mesaj că au plătit şi, pe urmă, ne fac scandal că poftim, au achitat prin SMS. Din păcate, suma de pe avizier va rămâne neschimbată. Plăteşte, bă, întreţinerea!”

De-a lungul timpului, şi alte găselniţe ale românilor s-au dovedit inutile în lupta cu administratorul. “Ehei, cu câte scuze au venit ăştia la mine... De-aia am eu acum POS-uri de la 6 bănci, primesc întreţinerea în 170 de valute, inclusiv kosoni dacici, dubloni şi scoici. Nu scapă nimeni!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 03.08.2015 19:23 Monden

National Cinematografic