Atenţie la cămătarii online! I-au tăiat un deget în Photoshop pentru că nu şi-a achitat datoria

Cămătarii de pe Internet nu se abţin de la violenţă când vine vorba de recuperat datorii, după cum a aflat pe propria piele un tânăr bucureştean. Acesta a întârziat cu plata către pagina unui cunoscut interlop de pe Facebook, iar contul său a fost spart în toiul nopţii de către aghiotanţii cămătarului, care au afişat emoticonuri ameninţătoare şi i-au tăiat un deget în Photoshop, chiar într-o poză în care erau de faţă soţia şi copiii victimei.

“După ce băncile m-au refuzat, ce era să fac?”, se plânge victima. “Am ajuns la el printr-un prieten. Eram circumspect la început, mai ales că avea un album întreg cu lei şi urşi fioroşi. Mi-a dat add şi mi-a făcut o ofertă destul de bună, am acceptat dar pe urmă s-a declanşat iadul. Îmi cerea tot mai mulţi bani, îmi trimitea zi şi noapte linkuri care mă băgau în sperieţi. Spunea că, dacă îi dau “report as spam”, le dezactivează contul de Facebook şi mamei, şi soţiei mele.”

“Fotografia de profil a tânărului e mutilată pe viaţă”, a confirmat un poliţist. “Nu e de glumă cu clanurile online de interlopi, au foldere întregi de Photoshop fără licenţă şi nu se tem să îl folosească. Chiar şi Paint-ul poate face ravagii în mâinile unui infractor.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
26 februarie 2013 18:02

Alte articole

Vezi mai mult