După Balena Albastră şi temuta Ambulanţă Literară, încă un flagel bântuie România, iar tinerii sunt cei mai expuşi! În urmă cu câteva ore, Vlăduţ Tomescu, un proaspăt absolvent de Bacalaureat din Mizil, a fost convins de "prieteni" să se înscrie la Jurnalism, facultate despre care aceştia spuneau că ar fi nu doar plăcută, ci şi utilă.

tristete_totala_rezervari.jpg
"Mama lui e în lacrimi, iar Vlăduţ, săracul... Vlăduţ abia aşteaptă să atingă succesul în TV, în radio, în înfloritoarea presă online sau chiar în lumea fascinantă a publicităţii. Şi-a pierdut minţile. Ăsta nu e copilul pe care l-am crescut", spune Jean, tatăl lui Vlăduţ. "Câţi bani am băgat în meditaţii, să ia băiatul 9.50 la Bac, şi degeaba, că el ţine morţiş să învârtă chiftele la Mec până îmbătrâneşte."

Mai mulţi prieteni ai lui Vlăduţ organizează acum o intervenţie, în cadrul căreia intenţionează să-i procure tânărului un bilet dus spre Germania şi un interviu la o Politehnică de pe acolo, însă şansele să-l salveze sunt destul de firave.

"Potrivit psihologilor, Jurnalismul are acelaşi potenţial de a dezvolta adicţii ca masturbarea sau heroina", explică unul dintre aceştia.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 06.07.2018 10:55 Monden

National Cinematografic