Atenţie la escroci! Au apărut indivizi care pretind că ghicesc în caşcaval şi îţi fură roţile

Pe măsură ce caşcavalul creşte în popularitate, diferite personaje dubioase încearcă să-l procure pe căi ilicite! Tot mai mulţi români se plâng că sunt abordaţi la ieşirea din magazine de indivizi care pretind că pot ghici în caşcaval, dar care îi deposedează, cât ai clipi, de preţiosul aliment.

“Pentru că s-au prins că nu pot fura roţile de caşcaval direct din magazin, hoţii şi-au rafinat tehnicile”, explică un angajat al Brigăzii Brânzeturi din cadrul Poliţiei Capitalei. “Metoda lor de lucru e foarte simplă: păcălesc victimele neajutorate că le pot citi viitorul în caşcaval, iar atunci când victima le înmânează roata, fug cu ea sau pur şi simplu o mănâncă pe loc.”

Nu doar roţile de caşcaval fac obiectul acestui tip de infracţiuni: “Amatorii de furtişaguri au devenit atât de ahtiaţi după forma circulară a roţii de caşcaval încât atacă, fără discriminare, orice tip de roţi: de maşină, de bicicletă, de tramvai… Nu ştim dacă vor să le mănânce sau să le valorifice în târg, nu ne mai dăm seama nici dacă sunt fani brânză sau doar fani roţi, dar oricum, dacă aveţi o roată, ţineţi-vă şi cu dinţii de ea”, adaugă poliţistul.

24 octombrie 2014 10:10
Citește mai mult despre: advertorial cascaval delaco ghicit roti

Alte articole

Vezi mai mult