Atenţie la escroci! Cel mai mare bulz din lume, mâncat de falşi agenţi Guiness Book

Caz incredibil într-o comună sau oraș din Dâmbovița, unde autoritățile locale se plâng că au fost victima unei înșelăciuni de amploare. Primarul susține că a luat inițiativa de a crea cel mai mare bulz din lume, dar când a venit momentul omologării acesta a fost mâncat de falși agenți de la Guiness Book.

„După cum știți la noi în comună/oraș avem ceva dificultăți cu apa potabilă, canalizarea, gazul, autorizațiile sanitare pentru școli, fondurile de asfaltare și inundațiile. De aceea am decis să facem un eveniment care să mai ridice moralul cetățenilor și am luat inițiativa gătirii acestui „cel mai mare bulz din lume”, care odată omologat de Cartea Recordurilor va aduce foarte mulți turiști aici. Din păcate, cei care trebuiau să confirme existența acestui bulz s-au dovedit a fi niște impostori care doar l-au gustat până l-au terminat de tot și apoi s-au făcut nevăzuți”, a declarat primarul localității.

În urma acestui incident la concertul susținut de Delia cu ocazia evenimentului, cântăreața a fost rugată să bage doar melodiile alea triste, că nu prea e de sărbătorit. Formația Carla’s Dreams nu a trebuit să fie rugată să facă așa ceva.

Scris de Ef
30 iulie 2019 16:07
Citește mai mult despre: record

Alte articole

Vezi mai mult