Se apropie Sărbătorile, iar mii de români se pregătesc să petreacă vacanţa de iarnă la munte. Cu această ocazie, Poliţia Română le aminteşte cetăţenilor să ia măsuri de precauţie pentru a-şi proteja casele de spărgătorii care acţionează în perioada Crăciunului.

singuracasa_recomandare.jpg
Cea mai bună metodă, spune chestorul Marian Ţuculean de la IPJ Ilfov, este să lăsăm acasă unul dintre copii când plecăm în vacanţă, mai ales dacă locuim la vilă.

"Hoţii acţionează de obicei în echipe de câte doi, Joe Pesci şi alt boschetar, putând dezactiva cu uşurinţă sistemele de alarmă. Un ţânc de 7-8 ani, în schimb, va împânzi casa de capcane ingenioase care îi vor pune în dificultate chiar şi pe cei mai versaţi infractori", asigură reprezentantul Poliţiei.

"Chiar în acest weekend am avut ocazia să studiem un astfel de caz împreună cu colegii. Se petrecea în SUA, dar condiţiile de acolo sunt similare. Sunt de părere că ne-ar uşura foarte mult munca dacă fiecare familie şi-ar abandona una dintre odrasle pe perioada sărbătorilor", adaugă agent-şef Aurică Ninel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 09.12.2019 18:24 Monden

National Cinematografic