În spatele amabilității hotelierilor de a te lăsa cu animalul de companie în cameră se ascund taxe suplimentare de care nu vorbește nimeni. O familie din Argeș a constatat asta pe pielea ei când, la plecare din hotelul din Mamaia în care și-au făcut concediul, a trebuit să plătească și pentru șobolanii mâncați de pisica lor. 

pisica-sobolani-hotel.jpg

„Ni s-a spus că atunci când ne-au dat camera că avem 4 prosoape, două mari și două mici și 33 de șobolani. Cameristele au observat că pe măsură ce se desfășura sejurul, pisica devenea tot mai grasă și cu blana mai strălucitoare iar șobolanii dispăreau unul după altul. În ultima zi, când eram la plajă, ne-au cântărit pisica pe ascuns și au stabilit că are 20 de kile”, spun soții Popescu. Aceștia au fost obligați să plătească pentru șobolanii consumați de pisică, mai ales că trei dintre ei erau în minibar. 

Soții Popescu recunosc că au văzut capcanele pentru șobolani prin cameră și că au luat brânza din ele. „Era mai bună decât micul dejun inclus în prețul camerei, voiam și noi să nu plecăm flămânzi pe plajă”. Principala nemulțumire e că hotelul le-a facturat șobolanii la preț de șinșilă. „Bine măcar că n-am venit cu șopârla, dacă mânca aia toți gândacii spuneau că au avut tarantule în cameră”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 04.07.2017 18:39 Monden

National Cinematografic