Atenţie la scrisul mărunt! Un român care a cumpărat un apartament fără să-l vadă a primit 3 corturi legate cu bandă adezivă

Era s-o păţească! Un român s-a înscris la cursuri de drept, după ce nu a fost atent la semnarea unui contract pentru cumpărarea unui aşa-zis apartament. Acesta povesteşte: “Imediat după ce am plătit, într-un spaţiu verde din faţa notariatului am văzut 3 corturi de 2 persoane, lipite cu bandă adezivă. Vânzătorul mi-a dat un fermoar şi mi-a zis: «Bun venit în noua dumneavoastră locuinţă». Am crezut că leşin. Trebuia să lucrez cu un dezvoltator serios”.

“E adevărat că avea tot ce am cerut: era decomandat, într-un cort era bucătărie open-space, avea aer condiţionat în cortul dormitor, adică o fantă în pânză, avea plasă de ţânţari, încălzire în pardoseală, că era pus pe o gură de canal. Deci teoretic n-aveam ce să reclam”, spune clientul. Acesta a cerut anularea vânzării şi cu banii primiţi va cumpăra ceva într-un complex imobiliar, nu se mai riscă la oferte suspecte.

“Pentru că acum nu-mi mai vine să cred orice ofertă, mă duc la Imobiliarium, târg imobiliar de la Băneasa Shopping City, unde pot viziona în perioada 11-13 mai toate apartamentele din ofertă prin ochelari de realitate virtuală, să văd exact ce cumpăr. Nu mă mai risc, merg la sigur!”, susţine clientul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 mai 2018 12:05
Citește mai mult despre: apartament cort imobiliare

Alte articole

Vezi mai mult