Atenţie la scrisul mărunt! Un român care a cumpărat un apartament fără să-l vadă a primit 3 corturi legate cu bandă adezivă

Era s-o păţească! Un român s-a înscris la cursuri de drept, după ce nu a fost atent la semnarea unui contract pentru cumpărarea unui aşa-zis apartament. Acesta povesteşte: “Imediat după ce am plătit, într-un spaţiu verde din faţa notariatului am văzut 3 corturi de 2 persoane, lipite cu bandă adezivă. Vânzătorul mi-a dat un fermoar şi mi-a zis: «Bun venit în noua dumneavoastră locuinţă». Am crezut că leşin. Trebuia să lucrez cu un dezvoltator serios”.

“E adevărat că avea tot ce am cerut: era decomandat, într-un cort era bucătărie open-space, avea aer condiţionat în cortul dormitor, adică o fantă în pânză, avea plasă de ţânţari, încălzire în pardoseală, că era pus pe o gură de canal. Deci teoretic n-aveam ce să reclam”, spune clientul. Acesta a cerut anularea vânzării şi cu banii primiţi va cumpăra ceva într-un complex imobiliar, nu se mai riscă la oferte suspecte.

“Pentru că acum nu-mi mai vine să cred orice ofertă, mă duc la Imobiliarium, târg imobiliar de la Băneasa Shopping City, unde pot viziona în perioada 11-13 mai toate apartamentele din ofertă prin ochelari de realitate virtuală, să văd exact ce cumpăr. Nu mă mai risc, merg la sigur!”, susţine clientul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

8 mai 2018 12:05

Alte articole

Vezi mai mult