Atenție la ţepe. Aşa-zisul feribot de Thasos care îi duce pe turişti la Eforie

Românii care merg în această perioadă în Grecia sunt sfătuiţi să fie atenţi la escrocherii! Mai mulţi turişti s-au plâns recent că în portul din Keramoti, unul din feriboturile care, teoretic, ajunge în Thasos nu ajunge deloc în Thasos, ci din contră, te plimbă 29 de ore pe mare până înapoi la Eforie.

Marcel din Slobozia e unul dintre turiştii ţepuiţi de feribotul-fantomă. „Ne-am îmbarcat la Keramoti, bucuroşi că am prins ultimul feribot. Scria mare Thasos pe navă, nu ni s-a părut nimic dubios decât când am constatat că insula se îndepărtează. După mai bine de o zi, căpitanul ne-a debarcat la Eforie Sud, a strigat ceva extrem de xenofob la adresa românilor şi a plecat. Acum ce fac? Îmi fac vacanţa la Eforie? Toată lumea plânge în jurul meu. Suntem disperaţi.”

Surse din cadrul Căpităniei Kavala susţin că e posibil ca misteriosul feribot de Eforie să aparţină unui pirat din zonă, Kostas Poulos, care de ani de zile e hotărât să îi trimită pe români acasă, ca să nu mai prindă coadă la gyros în fiecare dimineaţă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 august 2022 17:30
Citește mai mult despre: feribot Grecia teapa thasos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult