Atenţie la universităţile capcană! Se pretind studiouri de videochat, atrag tinerii și le distrug viitorul

Mintea perversă a universităților autohtone nu are limite! În goana lor după studenți, multe dintre ele pretind că sunt studiouri de videochat și sute, dacă nu mii de naivi inocenți le cad pradă în fiecare an. Victimele semnează niște hârtii crezând că încep o frumoasă carieră în videochat și se trezesc, ca într-un coșmar, studente ale unei universități.

”O astfel de universitate mi-a distrus viitorul”, povestește cu lacrimi în ochi Antoanela B., o tânără victimă de 19 ani venită în București din Brăila. ”Acum un an am vrut să încep ca videochatistă și peste noapte m-am trezit studentă la jurnalism. Speram la un viitor strălucit și lipsit de griji, iar acum mă așteaptă o viață de salarii întârziate și de presiuni editoriale din toate părțile. Practic, mi s-a furat viitorul!”

Tânăra suspină la gândul că, dacă ar fi început videochatul în urmă cu un an, acum putea avea propriul apartament, nici o rată la bancă și o mașină de zeci de mii de euro. ”Iar în loc de asta stau în chirie într-o garsonieră din Drumul Taberei și trăiesc din pachetele pe care mi le trimite mama de la Brăila. Ca să nu mai zic că acum eram în vacanță pe un yacht, nu în Bucureștiul ăsta infect”, s-a revoltat tânăra.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 iunie 2017 17:06
Citește mai mult despre: studenta universitate videochat

Alte articole

Vezi mai mult