Atenţie, părinţi! Pentru că nu e sezonul de nunţi, Rareş Bogdan apare la petreceri de copii la McDonalds

V-aţi întrebat ce mai e cu îndrăgitul măscărici de la televizor? Neavând nunţi la care să-şi etaleze ţinutele flamboaiante, Rareş Bogdan îşi face veacul pe la McDonald’suri, dând buzna peste copii chiar la zilele lor de naştere.

“Credeam că e Ronald McDonald, dar era Rareş McBogdan”, spune, printre sughiţuri, Tomiţă, 8 ani. “În loc să ne facă animale din baloane, ne-a întrebat dacă nu vrem nişte informaţii pe surse de la servicii, ne-a ţinut o predică despre patriotism şi pe urmă ne-a bătut la cap să-i atingem sacoul, că e mătase adevărată. A furat două happy meal-uri şi a fugit pe geam când a venit adevăratul Ronald McDonald”.

“Sunt de acord că uneori poate deveni agasant, dar trebuie să-l înţelegem pe Rareş”, spune Decebal Popescu, şeful McDonalds-ului din Pantelimon. “Afară îl persecută toată lumea, dar aici găseşte o masă caldă, o oglindă mare şi, uneori, copii dornici să-i asculte poveştile.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
19 ianuarie 2017 10:26
Citește mai mult despre: clovn McDonalds Rareş Bogdan ronald mcdonald

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult