În acord cu solicitările Coaliţiei pentru Familie, autorităţile iau primele măsuri pentru combaterea flagelului homosexualităţii! Conform unei legi votate astăzi în Camera Deputaţilor, la nicio coadă din România nu vor mai putea sta doi bărbaţi unul după altul, fără o femeie între ei. Astfel, spun aleşii, mai bine de 42% din cazurile de homosexualitate spontană ar putea fi evitate cu succes.

cozi_lege_anti_homo.jpg

“Atunci când o coadă e alcătuită preponderent din bărbaţi, graba de a ajunge în faţă poate provoca sodomie. De obicei, aceasta se încheie cu un simplu ‘mă scuzaţi’, dar uneori, bărbaţilor începe să le placă. Sunt cozi la Fisc, de exemplu, unde aceiaşi bărbaţi revin zi de zi, timp de luni întregi. Nu e normal”, spune Petre Glod, deputat ALDE. “Cea mai gravă situaţie e la cozile unde stau doar bărbaţi, de exemplu coada la WC-ul bărbaţilor.”

“Legea propusă de noi e foarte simplă şi prevede ca un bărbat să nu se poată alătura unei cozi decât după ce a sosit o femeie înaintea lui. Încălcările vor fi aspru sancţionate prin amendă penală şi bătăi la fundul gol în piaţa publică. Abia aştept să le văd puse în aplicare pe acestea din urmă, sunt convins că vor descuraja perversiunile!”, adaugă Lucian F., unul dintre cei mai înfipţi membri ai Coaliţiei pentru Familie.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 16.05.2017 16:31 Monden

National Cinematografic