Atenţie! Pentru prevenirea homosexualităţii, nu mai au voie să stea doi bărbaţi la coadă fără o femeie între ei

În acord cu solicitările Coaliţiei pentru Familie, autorităţile iau primele măsuri pentru combaterea flagelului homosexualităţii! Conform unei legi votate astăzi în Camera Deputaţilor, la nicio coadă din România nu vor mai putea sta doi bărbaţi unul după altul, fără o femeie între ei. Astfel, spun aleşii, mai bine de 42% din cazurile de homosexualitate spontană ar putea fi evitate cu succes.

“Atunci când o coadă e alcătuită preponderent din bărbaţi, graba de a ajunge în faţă poate provoca sodomie. De obicei, aceasta se încheie cu un simplu ‘mă scuzaţi’, dar uneori, bărbaţilor începe să le placă. Sunt cozi la Fisc, de exemplu, unde aceiaşi bărbaţi revin zi de zi, timp de luni întregi. Nu e normal”, spune Petre Glod, deputat ALDE. “Cea mai gravă situaţie e la cozile unde stau doar bărbaţi, de exemplu coada la WC-ul bărbaţilor.”

“Legea propusă de noi e foarte simplă şi prevede ca un bărbat să nu se poată alătura unei cozi decât după ce a sosit o femeie înaintea lui. Încălcările vor fi aspru sancţionate prin amendă penală şi bătăi la fundul gol în piaţa publică. Abia aştept să le văd puse în aplicare pe acestea din urmă, sunt convins că vor descuraja perversiunile!”, adaugă Lucian F., unul dintre cei mai înfipţi membri ai Coaliţiei pentru Familie.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
16 mai 2017 14:31
Citește mai mult despre: coada coalitia pentru familie homosexuali lege

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult