Atenţie, români! Nu vă distrugeţi cardurile de la CEC, fiindcă în curând o să luăm pâine şi ouă numai cu ele

Scandalul Papaya versus CEC scoate la iveală detalii interesante din programul de guvernare al PSD! Deşi în ultimele zile sute de români au renunţat în semn de protest la cardurile emise de CEC Bank, Guvernul ne recomandă să nu le distrugem pentru că s-ar putea să fie utile pe viitor.

Pe scurt, spune premierul Dăncilă, în următorul cincinal e prevăzută raţionalizarea consumului de pâine, ouă, lapte şi ulei, în vederea plăţii datoriilor către Banca Monetară, iar cardurile CEC Bank ar putea servi drept cartele la alimentară. „Ar fi o risipă de tuş să tipărim cartele de pâine noi, când pe piaţă există deja aceste bucăţi dreptunghiulare de plastic, oarecum moderne, dar totuşi adânc înrădăcinate în comunism”, a precizat şefa cabinetului.

„Cu ajutorul unui card CEC obişnuit, românii nu doar că vor putea efectua depuneri în contul unei Dacii 1300 nou-nouţe, dar vor putea obţine o jumătate de pâine pe zi, respectiv un litru de ulei şi un kilogram de zahăr pe lună”, a confirmat un reprezentant al băncii de stat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
28 iunie 2018 13:58
Citește mai mult despre: carduri CEC comunism protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult