Pagina unui eveniment misterios a făcut furori pe Facebook în ultima săptămână! Intitulat, laconic, “Pomana lui Han Solo”, happening-ul organizat de câţiva bucureşteni în parcul Cişmigiu i-a derutat pe internauţi, care nu reuşeau să-şi dea seama în memoria cui e organizat.

pomanaluihansolo.jpg
“‘Pomana lui Han Solo’? Nu ştiu ce-i aia! O fi pentru Jon Snow, că ăla a murit... Sau poate e pentru ăia în cămaşă roşie din Star Trek, care dădeau colţul din 2 în 2 episoade”, şi-a dat cu presupusul un fan SF, scărpinându-se în cap de mirare. “Dar atunci de ce se cheamă Pomana lui Han Solo”?

Cu o seară în urmă, câţiva reporteri au urmat firul întortocheat al mărturiilor, ajungând la o concluzie tragică: “Pomana lui Han Solo” are o legătură bine conturată cu îndrăgitul şofer al lui Luke Skywalker, Han Solo.

“Nu vreau să dau detalii despre ce se întâmplă cu Han Solo în noul Star Wars, aşa că voi spune atât: ‘Odihneşte-te în pace, Han Solo’”, a anunţat realizatorul anchetei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Thursday, 17.12.2015 12:39 Monden

National Cinematografic