Atenţie, spoiler! Game of Thrones bagă spaima în KanalD: Apare un personaj nou, Suleyman

Debutul seriei IV a cunoscutului serial Game of Thrones dezvăluie o strategie murdară, menită să-i atragă pe telespectatorii KanalD. În serial apare un personaj nou, numit Suleyman, care seamănă suspect de mult cu sultanul turc.

Fanii serialului Suleyman e posibil să confunde cele două personaje, publicul migrând încet-încet către HBO. În primul episod al noii serii Suleyman e un turc care taie şi spânzură, de data asta la propriu, nu ca moftangiul de pe KanalD, care o arde numai prin harem, cu eunucii. Deşi n-ar trebui s-o spunem aici ca să nu stricăm surpriza, Suleyman îl sodomizează pe Regele Geoffrey, împreună cu Lady Sansa.

Cu riscul de a strica surpriza fanilor,producătorii Game of Thrones spun că în această serie dragonul Drakaris mănâncă o gogoaşă stricată şi devine Alf, în episodul 9 apare Joey din Friends, care e ucis de o plantă carnivoră, urmând ca la finalul seriei să devină rege Prinţul din Bel-Air.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
8 aprilie 2014 09:04

Alte articole

Vezi mai mult