Ultimele episoade ale îndrăgitului serial Game of Thrones sunt din ce în ce mai palpitante! În cel mai recent episod difuzat de HBO, regele Nordului şi o brigadă întreagă de viteji din Westeros au pornit într-o aventură epică dincolo de Zid, ca să afle cine Doamne iartă-mă dă cu bormaşina în toiul nopţii.

jonsnow_bormasina_zid_liniste.jpg
"De când a venit iarna, cineva de pe partea cealaltă a Zidului găureşte non-stop, fără pic de respect pentru orele de odihnă. Din King's Landing până în Winterfell, nimeni n-a mai închis un ochi de săptămâni întregi. Ce dracu de bormaşină e aia, merge cu magie neagră?", se plânge ser Johor Mohohos, stăpânul unui castel din apropierea impunătoarei construcţii de gheaţă.

"Înţelepţii din Citadelă au două ipoteze. E posibil să fie temuta armată a morţilor, în frunte cu Regele Nopţii, care încearcă să spargă zidul ca să ne cotropească. Pe de altă parte, există zvonuri că s-a mutat cineva în apartamentul lui nea Stere, care a murit în sezonul 2, şi acum renovează", a declarat un localnic din Eastwatch. "Oricine ar fi, sperăm că Jon o să-l convingă s-o lase mai moale, pentru că unii dintre noi au copii mici."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 16.08.2017 15:15 Monden

National Cinematografic