Atenţie, spoiler! Jon Snow şi prietenii lui s-au dus dincolo de Zid să vadă cine dracului dă cu bormaşina

Ultimele episoade ale îndrăgitului serial Game of Thrones sunt din ce în ce mai palpitante! În cel mai recent episod difuzat de HBO, regele Nordului şi o brigadă întreagă de viteji din Westeros au pornit într-o aventură epică dincolo de Zid, ca să afle cine Doamne iartă-mă dă cu bormaşina în toiul nopţii.

„De când a venit iarna, cineva de pe partea cealaltă a Zidului găureşte non-stop, fără pic de respect pentru orele de odihnă. Din King’s Landing până în Winterfell, nimeni n-a mai închis un ochi de săptămâni întregi. Ce dracu de bormaşină e aia, merge cu magie neagră?”, se plânge ser Johor Mohohos, stăpânul unui castel din apropierea impunătoarei construcţii de gheaţă.

„Înţelepţii din Citadelă au două ipoteze. E posibil să fie temuta armată a morţilor, în frunte cu Regele Nopţii, care încearcă să spargă zidul ca să ne cotropească. Pe de altă parte, există zvonuri că s-a mutat cineva în apartamentul lui nea Stere, care a murit în sezonul 2, şi acum renovează”, a declarat un localnic din Eastwatch. „Oricine ar fi, sperăm că Jon o să-l convingă s-o lase mai moale, pentru că unii dintre noi au copii mici.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 august 2017 13:15
Citește mai mult despre: bormasina Game of Thrones jon snow

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult