Atenţie, spoiler! Parastas roşu în Bucureşti: 36.000 de morţi la pomana lui Jon Snow

În buna tradiţie Game of Thrones, pomana de 40 de zile a lui Jon Snow va fi o adevărată baie de sânge, cu mai bine de 36.000 de participanţi măcelăriţi cu cruzime în urma unei trădări fără precedent!

O spune chiar un apropiat al lui George R. R. Martin, care a avut ocazia să arunce un ochi pe manuscrisele acestuia şi s-a oripilat profund. “George, chiar ai întrecut măsura, i-am spus. Să inviţi aproape 40.000 de oameni la parastas doar ca să-i spinteci ca pe nişte hălci de carne? Tocmai în România, unde pomenile sunt atât de apreciate? Aşa ceva nu se face, George…”

Organizatorii pomenii de 40 de zile a lui Jon Snow, printre care Walder Frey şi câţiva Lannisteri din sectorul 1 al Capitalei, neagă însă “zvonurile răutăcioase lansate de acest aşa-zis cunoscător al scenariului”. “Îi asigurăm pe participanţi că vinul va curge gârlă şi se vor împărţi munţi de colivă cu cele mai fine bomboane în vârf. Locul ales pentru pomană – castelul casei Frey din parcul Cişmigiu – e răcoros şi plăcut, iar Adrian Daminescu va interpreta în premieră noul său single ‘The Rains of Castamere’”.

“Ca măsură de precauţie, dacă văd că cineva are cămaşa de zale ascunsă sub tricou, o să dau bir cu fugiţii”, a spus, totuşi, un invitat la pomană.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
24 iulie 2015 12:57
Citește mai mult despre: coliva Game of Thrones jon snow macel parastas pomana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult