Atenţie, turişti! Un dement sadic le dă laxative pescăruşilor din Eforie

Weekend de coşmar pentru turiştii din Eforie! Plin de sadism, un individ vizibil deranjat psihic a fost văzut hrănind cu pastile laxative pescăruşii din zona plajei Debarcader. Poliţia se află pe urmele nebunului, însă pescăruşii “dopaţi” au făcut deja zeci de victime în Eforie Nord, Sud, Techirghiol şi Agigea.

“Ieşisem din apă şi m-am întins pe şezlong să mă usuc. A fost… a fost ca o ploaie verzuie. Cerul s-a întunecat, n-am mai simţit decât… decât… pe faţă, pe chelie, pe umeri…”, bâiguie, acoperit din cap până în picioare cu ceea ce pare a fi găinaţ, un turist de 33 de ani din Vâlcea, aflat în ultima lui zi la mare.

“Pentru mine e prea târziu, dar sper că să-l prindă pe psihopat. Pescăruşii ăştia sunt periculoşi oricum. Dacă au mai ciugulit şi nişte Ciocolax, furia lor e de neoprit”, adaugă victima, râcâindu-şi de pe piept urmele incidentului cu o lopăţică de jucărie.

“Îi sfătuim pe turişti să îşi păstreze calmul şi să evite, pe cât posibil, interacţiunea cu pescăruşii în acea perioadă. La primii stropi observaţi, adăpostiţi-vă sub umbrelă. Pentru un plus de siguranţă, luaţi umbrela cu voi când intraţi în apă. Vă garantăm că bestia care le dă laxative pescăruşilor va fi identificată în scurt timp”, a precizat şeful Poliţiei Locale Constanţa.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
10 august 2015 14:08
Citește mai mult despre: cufureala gainat laxative pescarusi vacanta

Alte articole

Vezi mai mult