Atraşi de preţurile de Revelion, taximetriştii renunţă la maimuţă şi trec pe UBER

Credeai că doar dacă scrie Pelicanul pe maşină înseamnă că ai dat peste un ţepar? Taximetriştii piraţi au găsit o metodă şi mai odioasă de a te fura. Au văzut ce preţuri a practicat UBER de Revelion şi au decis să treacă şi ei în legalitate. Ca să atragă fraieri, au scos tariful de pe maşini şi au scris în loc “Gratis”.

“M-am dus la service, am scos maimuţa de pe maşină, m-am înscris în UBER şi acum pot taxa fraierii chiar şi de 10 ori mai mult, şi ei au impresia că au făcut o afacere, că sunt cool. Să vezi cum le iau la hipsteri câte 200-300 de lei din cont, direct, original, fără belele cu miliţienii”, explică Robert Acrişor, taxmetrist trecut pe UBER.

“E mult mai bine pe UBER. Setez tariful tip Revelion şi merg frumos la destinaţie şi îmi intră în cont minim 200 lei. Înainte, ca taximetrist pirat, trebuia să ameninţ pasagerii cu maceta ca să fac aceeaşi sumă. Era deranjant şi pentru ei, dar şi pentru mine, că vă daţi seama că nu e uşor să schimbi vitezele şi să ţii de volan cu maceta într-o mână”, a mai spus Robert Acrişor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 ianuarie 2016 17:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult