Au apărut hingherii de femei! Cele care se opresc aiurea şi încurcă lumea vor fi ridicate

În sfârşit ne ocupăm şi de problemele cu adevărat grave! A fost înfiinţat un departament de hingheri specializaţi în ridicarea şi îndepărtarea de pe trotuare şi alte căi de acces a femeilor cărora le lipseşte orice fărâmă de orientare în spaţiu.

“Aceste specimene bipede încurcăcioase se opresc fix în locurile cele mai strâmte şi cu traficul cel mai mare, unde stau şi discută tâmpenii, sau chiar îşi fac selfiuri sau stau pe Instagram. Ele nu blochează accesul doar în locuri publice, gen în faţa turnicheţilor de la metrou. Există şi cazuri extreme, de femei care se opresc să stea vorbă în uşa liftului, în uşa bucătăriei şi în general oriunde nu ar trebui să se oprească cineva vreodată”, explică Decebal Popescu, expert în femei.

Femeile care blochează traficul vor fi luate, duse la un adăpost special, de unde pot fi revendicate de rude sau soţ în termen de 14 zile. Din păcate, dacă nu sunt revendicate, ele vor fi eliberate din nou pe stradă, unde pot provoca din nou blocaje, că e clar că nu le duce capul să priceapă că e stupid să te opreşti ca proasta-n drum.

Hingherii de femei vor fi dotaţi şi cu puşti cu tranchilizante, pentru că foarte multe femei de genul ăsta devin isterice când le spui că blochează ca proastele căile de acces şi în accesele de furie riscă să se rănească pe ele însele sau pe alţi trecători nevinovaţi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 septembrie 2019 13:09
Citește mai mult despre: hingher

Alte articole

Vezi mai mult