România se pregătește intens pentru sezonul estival. Au fost lansate primele măști tanga, în realitate o ață trasă prin gură, care permite să te bronzezi pe toată fața uniform, nu cu pete pătrățoase, cum s-ar întâmpla cu măștile clasice. Deși au 10% din materialul unei măști normale, măștile tanga sunt de 3 ori mai scumpe, semn că domnia și prostia se plătesc și în carantină.masca_tanga.jpg

Producătorul măștilor tanga spune că legea nu prevede clar ce dimensiuni trebuie să aibă măștile, deci e perfect normal să existe libertate de alegere.

Noile măști tanga vin în diverse culori și avantajează buzele pline, cărnoase. Ele nu favorizează deloc buzele subțiri, care ar trebui mai degrabă acoperite, ca să nu ofere un spectacol dizgrațios trecătorilor. 

Atenție! Ca să fie eficiente, măștile tanga trebuie puse exact între buze, și nu sub ele sau deasupra, cum fac unii inconștienți! Ajută și dacă faci un bot de rață, asta blocând virușii, care se panichează când văd meclăul inflamat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 13.05.2020 15:43 Monden

National Cinematografic