Au apărut perişoarele cu sâmburi, ca să poţi să-ţi spargi dinţii şi cu ciorbă

Revoluție culinară! Un chef ingenios din Bihor a inventat perișoarele cu sâmburi, astfel încât savurarea unei ciorbe de perișoare să devină mult mai interesantă. Deși s-au găsit destule voci care susțin că o astfel de idee nu trebuia niciodată pusă în practică, cheful își apară revoluția culinară.

”De regulă, românii nici nu respiră când mănâncă o ciorbă de perișoare. Și nu e normal să termini o farfurie de ciorbă în doar 2 minute”, explică ingeniosul chef din Bihor. ”Nu, ciorba trebuie respectată și mâncată în tihnă. Iar acum, că perișoarele au sâmburi, românii vor trebui să fie mult mai atenți, s-o mănânce fără grabă, altfel își vor sparge dinții.”

Apariția ciorbei de perișoare cu sâmburi a dus deja la tot felul de situații ciudate. Astfel, au fost sesizate cazuri de persoane care au ajuns să mănânce ciorba cu cuțitul, ca să taie perișoarele înainte și să le scoată sâmburii. Dar poate cel mai ciudat caz este al unui bihorean care a strâns toate perișoarele cu sâmburi într-o plasă, iar acum încearcă să obțină pălincă din ele.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
27 octombrie 2020 11:12
Citește mai mult despre: ciorba

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult