Au apărut primele tablouri cu team leaderi în birourile din corporaţii

Obsedat de ideea că nu face destul pentru a fi remarcat de şefi, Andrei Enescu, senior operator într-o corporaţie de prestigiu, a comandat un tablou în mărime naturală cu şeful şi mentorul său, Gabriel Agloaie. Tabloul îl înfăţişează pe Agloaie într-un moment de gândire, pictorul sugerând că managerul este în faţa unei decizii epocale.

Oarecum geloşi pe succesul lui Andrei, care în mai puţin de două săptămâni a primit o mărire substanţială de salariu, şi alţi colegi de-ai săi au început să agaţe de pereţi diverse portrete înfăţişându-l pe Agloaie. Momentul culminant s-a produs când cel mai nou angajat, Manuel, a adus la birou un bust renascentist al şefului său, amplasat strategic la intrarea în corporaţie.

Impresionaţi de aceste gesturi, specialiştii HR ai multinaţionalei estimează că este doar o chestiune de timp până când subordonaţii vor avea căni, pixuri şi şepci cu şefii lor. „Ştiţi cum e, şeful este cel mai important membru al familiei, cu el petreci cea mai mare parte a zilei şi este important să simtă ca este respectat”, a menţionat managerul de la resurse umane.

Scris de TNR
4 iulie 2014 14:07
Citește mai mult despre: corporatist

Alte articole

Vezi mai mult