Au început filmările la Patimile lui Iisus 2: Iisus calcă pe Lego

Care bici? Care răstignire? Noul film din seria Patimile lui Iisus prezintă o suferință greu de privit îndurată de Mântuitor: Iisus calcă pe Lego. Filmul, compus din două ore în care Iisus pătimește dureri mult mai puternice decât cele simțite de femei la naștere, este un festival de suferință.

Evangheliile spun că Iisus avea darul proorocirii și a început de mic să se antreneze pentru cele mai grele momente din viața sa, când avea să calce pe Via Dolorosa, traseul presărat cu Lego care ducea la Golgota. El nici nu prea a simțit cuiele, s-a călit când era mic. La 12 ani el a dispărut de acasă și a fost găsit la templu, unde umbla pe un covor de Lego.

Nu a fost singura interacțiune a lui Iisus cu infamele cărămizi. Când l-a vindecat pe olog și i-a spus ”Ridică-te, ia-ți patul și umblă”, Iisus știa că bietul om călcase pe niște Lego lăsate de copii prin casă.

Punctul culminant al filmului e când Iisus calcă pe un Lego Rambo, care are un arc asculțit. Țipetele de durere te vor face să-ți amintești cum te-a durut când ai călcat și tu pe un Lego și n-avea cine să sufle ca să-ți treacă, pentru că aveai 30 de ani.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
18 aprilie 2021 07:42
Citește mai mult despre: film Iisus lego

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult