Au început preselecțiile pentru noul sezon Master Chef: 4 morți, 5 răniți și 8 dispăruți

Preselecțiile pentru popularul concurs de televiziune au debutat cu succes, mii de români dorind să-și demonstreze calitățile de bucătari în fața marelui public dar și în fața nemilosului juriu. Ca și în show-ul televizat, jurații au fost necruțători cu concurenții, mulți dintre ei neîntorcându-se acasă la cei dragi.

”I-am spus soțului meu când se duce la Master Chef să vină ori cu o tavă, ori pe tavă. A venit pe tavă, că nu mai aveau cu ce să-l care, se terminaseră tărgile”, a declarat Maria Dragomir, soția unui concurent care a fost înjunghiat pentru că nu a pus destul piper în ciorbă. Alt concurent a fost împușcat în față, de la distanță mică, pentru că a fiert prea mult morcovii dintr-o salată boeuf.

Jurații au fost extrem de inventivi în ultima perioadă. Un concurent care s-a bâlbâit când a prezentat o tocană de iepure a fost răpit, dus în munți și lăsat acolo fără apă și mâncare în timp ce altuia i s-a pus o centură cu grenade în jurul brâului și a fost pus să alerge prin pădure după primul.

Scris de Ef
16 iunie 2014 15:06

Alte articole

Vezi mai mult