Au întrecut măsura! În ultimul film Netflix, Nea Costel e jucat de un actor treaz

S-a rupt lanţul de iubire între ţara noastră şi Netflix! Milioane de români sunt de părere că americanii au făcut o gafă impardonabilă după ce au distribuit un om treaz în rolul îndrăgitului Nea Costel, drojdier.

În documentarul “Nea Costel: The Life And Times Of An Old Boozer”, lansat în urmă cu câteva zile pe platforma de streaming, rolul eponim e jucat de actorul britanic Daniel Radcliffe, cunoscut pentru cele peste 12 filme în care l-a interpretat pe vrăjitorul Harry Potter – mai puţin scenele cu căzut în şanţ, pentru care s-a apelat la cascadori.

“Nu zic că nu e o imitaţie fidelă a lui Nea Costel – se vede că Radcliffe a jucat multe roluri în care era înconjurat de licori magice, iar accentul său englezesc e aproape identic cu felul în care li se împleticesc cuvintele beţivilor în ultimele minute înainte să cadă sub masă. Dar s-au terminat actorii drojdieri? Să-l pui să-l joace pe Nea Costel pe un om care nu pune strop de alcool în gură? E revoltător! Ne gândim să dăm Netflix în judecată, în numele celor peste 40 de milioane de beţivi din România”, spune nea Marcel, ministrul Culturii.

“Da, a avut probleme cu alcoolul, dar la 18 ani! Nu se pune! Cine n-a avut probleme cu alcoolul la 18 ani? Ce, acum toţi care au dat pe gât o sticlă de Garrone în Cişmigiu sunt drojdieri? Asta este apropriere culturală!”, îşi dă cu părerea nea Eugen, critic de film, încercând de peste 20 de ori să pronunţe apropriere.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
22 mai 2023 16:00
Citește mai mult despre: nea Costel Netflix

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult