Audienţa Radio Guerilla a crescut cu 30% după închiderea emisiei. Oamenii doreau puţină linişte!

Un studiu cu implicaţii aproape supărătoare arată că audienţa postului Radio Guerilla a crescut cu 30% imediat după întreruperea emisiei, ascultătorii alegând postul pentru că era singurul care transmitea în sfârşit o linişte foarte relaxantă.

„M-am urcat în maşină, am dat drumul la radio, pe Guerilla, ca de obicei. Şi, spre deosebire de alte dimineţi, când auzeam fel de fel de discuţii, în dimineaţa asta era linişte. Drumul până la serviciu mi s-a părut mai scurt şi mai liniştitor. Când am ajuns la birou parcă venisem de la masaj”, declară Decebal Popescu, un fan Guerilla.

Potrivit noilor ascultători Guerilla, postul e un radio cu adevărat de nişă, pentru că emite linişte, în timp ce toate celelalte radiouri emit numai şi numai mizerii.

„Mă mir că nu s-a gândit nimeni până acum. Ideea mi se pare o mină de aur. Un radio fără muzică de căcat, fără realizatori care aberează pe cele mai neinteresante teme. Aur curat, cum bine zicea Tamango”, a mai declarat Decebal Popescu.

Surse din media susţin că audienţa Radio Guerilla este de aşteptat să crească, pe măsură ce românii află de starea de bine pe care ţi-o dă tăcerea totală transmisă de acest post.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
25 septembrie 2013 06:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult