Aur curat, în Click: „Băhăianu m-a agăţat într-o cîrciumă în Unirii!”

Cine credeţi că spune asta? „O copilă micuţă de statură, foarte tăcută şi cu mult bun simţ.” Aşa o caracterizează reportera de la Click pe o puştoaică de 17 ani pe care un moşuleţ criminal a agăţat-o într-o „cîrciumă” în Unirii. “Copila” fiind din Giurgiu.
Un coleg, de fapt un nemernic de care mă delimitez, cînd a citit ştirea, a zis: “O fi venit la lustruit uli prin Bucureşti!”

Articolul din Click este, în esenţă, întîlnirea dintre o două fete asemănătoare, una care trăieşte dintr-un fel de scris, alta despre care aproape că se scrie ceva inteligibil.
Iată o mostră la care ţin foarte mult: “Nu este adevărat că îmi dădea bani. Mi-a lăsat o singură dată ca să-mi iau un manual pentru la şcoală.” Cînd am găsit pasajul ăsta mi-am dat seama ce a simţit Alecu Russo cînd a dat de “Mioriţa” (el culegea versuri de la ţărani, pentru că ţăranii scriau numai de mînă).
Aşadar, în acest articol, este vorba de o fată tăcută, cu mult bun simţ care căuta bani de rechizite printr-o cîrciumă din Unirii şi care îl cunoaşte, astfel, pe “Sergiu Băhăian, arestat pentru că ar fi comandat cele mai sadice omoruri”, cum spune, atît de inspirat, reportera.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Mihai
21 ianuarie 2010 13:01

Alte articole

Vezi mai mult