Aurelian Temişan a dezvăluit că el este adevăratul autor al atentatelor de la 11 septembrie

Cântăreţul de muzică uşoară Aurelian Temişan a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că el a pus la cale atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001.

Potrivit artistului, atacul asupra World Trade Center a fost, de fapt, o mişcare disperată de marketing. În loc să-l transforme însă pe el într-o celebritate, atentatul l-a făcut cunoscut pe arăboiul ăla de Osama bin Laden, care nici măcar nu are voce.

“Atunci, în 2001, eram cu moralul la pământ”, a declarat cântăreţul la conferinţa de presă unde nu a apărut decât reporterul TNR, pentru că niciun jurnalist nu se aştepta ca Aurelian Temişan să aibă ceva interesant de spus. „Nu-mi cerea nimeni autografe, nu mă recunoştea lumea pe stradă, iar de oprit, nici măcar poliţia nu mă oprea, că n-aveam maşină. Ce fel de viaţă mai e asta? Nu mai puteam trăi aşa! Cu ultimele mele economii, am angajat nişte terorişti sinucigaşi. Pe atunci nu costau chiar aşa de mult, încă nu explodaseră preţurile la atentatori.”

Temişan spune că regretă nespus gestul făcut, putea să cheltuiască banii ăia pe altceva. În plus, a produs atâta suferinţă prin acele atentate, au murit atâţia oameni, încât stai şi te gândeşti: Există oare dreptate pe lume? Adică tu îţi dai ultimele economii să organizezi o megachestie şi unul care n-are niciun merit – mă refer aici la Osama – devine cel mai căutat om de pe planetă, mai ceva ca Bănică Junior?

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 septembrie 2010 16:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult