Aurelian Temişan, umilinţă maximă! În discografia lui de pe Wikipedia apare un album Cătălin Crişan

Scandal monstru în muzica uşoară românească! Aurelian Temişan spune că îi vine să se lase de cântat, după ce pe pagina sa de pe Wikipedia, la discografie, apare albumul “Vorbeşte marea”, album care îi aparţine, de fapt, rivalului său la inimile pensionarelor, Cătălin Crişan.

“Nu înţeleg cine a putut să facă aşa ceva!”, a răbufnit Temişan. “Ştiu însă sigur că nu e Cătălin Crişan cel care mi-a modificat pagina de pe Wikipedia. Pentru că numai un hacker profesionist putea să facă aşa ceva, să spargă un site aşa de mare, cum e Wikipedia. Imaginea mea are de suferit, iau eu nici măca nu ştiu pe cine să dau în judecată pentru prejudiciul suferit.”

“M-au sunat mai multe pensionare nedumerite”, a continuat Temişan, “să mă întrebe de ce nu am cântat niciodată în concertele mele piesele de pe albumul «Vorbeşte marea». Fanele mele se simt trădate. Am ajuns să învăţ piese de pe «Vorbeşte marea» şi să le cânt la telefon, a fost cea mai mare umilinţă a vieţii mele.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 februarie 2013 18:02

Alte articole

Vezi mai mult