Autentic românesc! Un fermier și-a dus legumele la Mega direct cu calul și căruța

Imediat ce-a auzit de programul ”Gusturi românești de la gospodari”, un fermier din Buzău și-a pus legumele în căruță și-a plecat glonț spre București, spre un Mega Image. ”N-au cum să nu mi le primească”, s-a gândit fermierul, ”că la mine transportul e și bio. Calul meu nu poluează absolut deloc.”

Dacă tot a bătut peste 100 de km ca să livreze legumele cât mai proaspete, cei de la Mega Image au fost bucuroși să le primească. ”Primim zilnic legume de la peste 40 de producători locali, deci încă unul în plus nu ne încurcă”, a spus șeful de magazin. ”E adevărat, majoritatea lucrează tehnologizat, nu mai folosesc demult calul și căruța, însă vrem să îi încurajăm pe toți producătorii locali de legume. Avem deja 195 în program și suntem deschiși și pentru alții.”

Un curios aflat în zona magazinului, care întâmplător deține o măcelărie, l-a întrebat pe fermier dacă nu vrea să-i lase lui calul, c-ar vrea să facă salam bio din el. Fermierul a spus însă că nu, motivând că are nevoie de cal ca să se întoarcă acasă, că n-ar vrea s-o facă mergând pe jos.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

16 aprilie 2020 08:27
Citește mai mult despre: legume

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult