Autorii de șlagăre, răpiți de persoane necunoscute ca nu cumva să compună o piesă penibilă despre situația din țară

Mai mulți autori de șlagăre români au început să fie răpiți de vimeri de persoane rămase deocamdată necunoscute. O anchetă preliminară a poliției a arătat că este vorba de o măsură a unei organizații teroriste care intenționează să oprească oameni ca Călin Goia sau Dan Teodorescu de la trupa Taxi să compună vreo melodie penibilă care să ne facă iar de căcat în lume.

„Dom’le, muzical vorbind, când ne apucăm să facem revoluție trebuie să avem și o muzică pe măsură, nu constipații ăia. Ceva dur, voios, cu bași, să știe și americanii că nu suntem ultimii primitivi de pe planeta asta care încă n-au descoperit muzica. Deci da, de-aia i-am răpit”, este mesajul transmis pe rețeaua socială Youtube de gruparea care a revendicat atentatele.

Situația s-a înrăutățit progresiv în ultimele ore: solistul Cristi Minculescu a fost capturat la Tecuci, unde participa la Festivalul Muștarului – Cartier Vest iar cantautorul Mihai Mărgineanu a fost aruncat într-un cazan cu cloroform în zona cartierului Precizia. „Avertizăm pe toți cei care au de gând să facă o melodie penibilă patriaotă despre situația din România că se expun astfel unui pericol real de răpire”, a atras atenția chestorul Lucian Mărcuș, șeful comandamentului de urgență constituit cu ocazia acestei operațiuni.

Scris de Ef
25 februarie 2018 12:02
Citește mai mult despre: slagare taxi Voltaj

Alte articole

Vezi mai mult