This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

O nouă avalanșă în Carpați, de data asta nu din cauze naturale, ci provocată de om, dacă se poate numi om un vegan, autorul acestei avalanșe. Individul, orbit de obsesia lui de a spune întregii lumi că el nu se poartă conform codului genetic al speciei, ci ca un psihopat sclerozat, care se îndoapă cu frunze, semințe și alte vegetale, a urlat într-o portavoce că e vegan, pe una din pârtiile de schi.vegan_portavoce_bucegi.jpg

Zăpada dizlocată de urletele veganului a pornit la vale. Din fericire, singura victimă este chiar veganul, care n-a avut vlagă să se ferească din calea avalanșei, pentru că în ultima săptămână mâncase doar rucola, năut și fulgi de soia cu lapte artificial din migdale. Analizele medicale au arătat că e posibil să fi fost și gay.

Echipa salvamont a fost chemată la fața locului de unul din martorii oculari. Aceștia au consumat împreună mici și/sau burgeri și au râs de aspectul scheletic și palid al veganului lovit de avalanșă, apoi l-au împins într-un boschet, ca să nu sperie turiștii.

Scris de Ionut | Sunday, 03.12.2017 09:41 Monden

National Cinematografic